Een zaak van zacht werken

ISBN: 978-90-820274-1-9

Auteur Ellen de Lange-Ros

Dr.ir. Ellen de Lange-Ros helpt ondernemers en zelfstandigen sneller te groeien. Ze schreef het boek Een zaak van fans over online marketing en goed geld verdienen. Ellen promoveerde aan de Universiteit Twente en werkte in verschillende functies bij KPN.

Foto Een zaak van zacht werken

Samenvatting

Toen de auteur zag dat veel ondernemers niet alleen een gebrek aan klanten hebben, maar ook aan tijd, schreef ze dit tweede boek, over tijd maken en zacht werken. Bewust schrijft ze in haar voorwoord dat dit boek eigenlijk niet voor jou is. Jij weet immers al dat werken niet alleen zwoegen en zweten is. Jij kent andere mensen die dit boek zouden moeten lezen. Toch ontkom jij er niet aan dat dit boek is geschreven voor jou. Omdat jij degene bent die jouw leven kan veranderen.

De hoofdpersonen zijn Joris,  Anna, David, Orlando en Robin. Robin heeft een heldere visie over bewuster omgaan in het hier en nu. Hij vertelt Joris, Anna, Orlando en David op een speelse wijze hoe de één op één regel ondersteunend is voor tijdwinst. Wat het verleden en de toekomst voor rol kunnen spelen in je leven en hoe je jouw dromen kunt verwezenlijken.

Het boek beschrijft:

  • het drukke bestaan van Joris en wat hem helpt om een betere planning te maken waardoor meer creativiteit bij hem ontstaat
  • het patroon van vluchtgedrag bij Orlando en wat hem heeft geholpen om zijn doelen te bereiken
  • welke conclusies Anna heeft getrokken om minder moe te zijn of tegenzin te hebben
  • de bewustwordingsprocessen van David. Hoe hij een breder blikveld is gaan krijgen
  • de levenswijsheid van Robin. Hoe hij de hoofdpersonen inzicht geeft in zacht werken door hen kleine opdrachten te laten doen

 

Deze opdrachten zijn per hoofdstuk uitgeschreven zodat jij ze ook zelf kunt maken. Opdrachten voor jouw persoonlijke ontwikkeling om te groeien naar meer zacht werken.

WANT zacht werken heeft alles te maken om jouw talent maximaal te benutten.

Wil jij hard blijven werken of leren om zacht te gaan werken? Wil jij ook de tijd nemen en de dingen één voor één gaan doen zodat meer energie ontstaat?

 

Het boek ‘Een zaak van zacht werken’ geeft je vele handvatten om aan de slag te gaan.

Dit boek is een aanrader voor een ieder die het gevoel heeft tijd te kort te komen en altijd druk, druk, druk is.